X Series-monitor-defibrillator

  

Informatie over X Series

Uitzonderlijk klein, licht en krachtig

Met een gewicht van minder dan 6 kilogram is de X Series® ongeveer de helft kleiner en lichter dan volledig uitgeruste monitor-defibrillators bij de concurrentie, maar hij is wel veel krachtiger. Het apparaat is compact, maar hoeft niet in te boeten op het gebied van schermgrootte, mogelijkheden of prestaties. De X Series is speciaal ontworpen voor de hulpdiensten en biedt dus alles wat u ooit in een apparaat voor de hulpdiensten verlangd hebt. Omdat het apparaat gebaseerd is op een platform dat voor militaire operaties en medische ingrepen in de lucht ontwikkeld is, introduceert de X Series een nieuwe standaard op het gebied van stevigheid en duurzaamheid.

Groottevergelijking X SeriesVerbluffende mogelijkheden in een licht pakket

De X Series combineert de klinisch superieure therapeutische mogelijkheden van defibrillatie, pacing en CPR-kwaliteitsverbetering van ZOLL met de geavanceerde bewakingsparameters die u nodig hebt. Bovendien is het de eerste monitor-defibrillator met geïntegreerde Wi-Fi-connectiviteit.

U geniet ongeëvenaarde reanimatieondersteuning met cijferindicaties van compressiediepte en -tempo en een loslaatindicator die aangeeft wanneer u moet loslaten om een volledige decompressie van de borstkas te veroorzaken. De X Series kan ook meerdere pulsvormen tegelijk weergeven, inclusief vier fysiologische pulsvormen of de 12 ECG-leads op het scherm. Dit zijn slechts enkele van de verbluffende functies waarmee deze nieuwe, unieke monitor-defibrillator is uitgerust.

Perfect voor hulpdiensten

Naast de vanzelfsprekende voordelen van grootte, gewicht en duurzaamheid is de X Series het ideale apparaat voor hulpdiensten. Extra eigenschappen zijn onder meer:

  • Ongeëvenaarde reanimatieondersteuning. CPR Dashboard geeft CPR-kwaliteit in realtime weer en See-Thru CPR® helpt u om de lengte van pauzes tot een minimum te beperken.
  • Geavanceerde communicatie. Geïntegreerde Wi-Fi-, Bluetooth®- en USB-connectiviteit voor gegevensuploads en cellulaire modemcommunicatie.
  • Welch Allyn NIBP met Sure BP® en SmartCuf®, de gouden standaard voor niet-invasieve bloeddrukmeting.
  • Schermopdeling. Bekijk gelijktijdig een dynamisch ECG met meerdere leads en een statisch ECG-rapport van 12 leads.
  • Weergave van meerdere lijnen. Geef tot vier pulsvormen van uw keuze weer, of alle 12 ECG-leads tegelijk.
  • Masimo rainbow® SET pulse CO-Oximetry. Nauwkeurige metingen van Sp02, SpCO en SpMet gegarandeerd.
  • SurePower II-lithium-ionaccu met groot vermogen. Zes uur ononderbroken werking.

Geen compromissen

De X Series is uitzonderlijk compact, maar hoeft niet in te boeten op het gebied van schermgrootte, mogelijkheden of prestaties. Deze nieuwe, krachtige monitor-defibrillator biedt u de geavanceerde functionaliteit en superieure connectiviteit die u nodig hebt om de best mogelijke zorg te verlenen in een licht pakket dat u ongetwijfeld zult appreciëren.